Algemene Voorwaarden

Een afspraak maken voor een privé sessie of inschrijven voor een groepsactiviteit georganiseerd door singsing! zelf betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en houdt een betalingsverplichting in.

Betaling

Voor losse lessen / coachings / workshops / groepslessen / beurtenkaarten:
De betaling dient te gebeuren vòòr de activiteit / eerste sessie van de beurtenkaart via de betaallink die je in je mail ontvangt.

Je plaats is pas verzekerd als je betaling ontvangen is.

Beurtenkaarten

Een beurtenkaart is een half jaar geldig, persoonlijk, niet overdraagbaar, en wordt niet terugbetaald. Je bent zelf verantwoordelijk om in het oog te houden wanneer je kaart zal vervallen en met die info op tijd boekingen te maken.

Annuleren

De annulering dient schriftelijk te gebeuren. Email is geldig. SMS, Facebook Messenger / WhatsApp of andere sociale media zijn niet geldig.

Een privé sessie kan tot 48 uur op voorhand kosteloos geannuleerd of verzet worden. Indien dit later gebeurt, wordt de sessie toch aangerekend / wordt een beurt van de beurtenkaart afgetrokken, tenzij een doktersbriefje voorgelegd kan worden. Er worden geen andere uitzonderingen gemaakt.

Deelname aan een groepsles of workshop door singsing! zelf georganiseerd: Bij annulering meer dan 15 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is geen vergoeding verschuldigd. Bij annulering tussen 15 en 8 kalenderdagen voor de activiteit, is de helft van het totaalbedrag verschuldigd. Bij latere annulering is het totaalbedrag verschuldigd.

Indien de betaling reeds gebeurd was, zal singsing! het benodigde bedrag terugstorten.

Geschillen

Bij een eventueel geschil zijn alleen de rechtbanken van Alicante bevoegd.

Advertentie