Intake Sessie

De eerste privé afspraak is altijd een Intake Sessie. Tijdens deze 2 uur durende sessie gaan we eerst een gesprek aan, waarin we elkaar leren kennen. Het is voor ons beiden belangrijk om te onderzoeken of een samenwerking nuttig kan zijn. Voor deze afspraak vul je een vragenlijst in, die ik je via je persoonlijke Dropbox-mapje heb bezorgd. Je antwoorden geven me al een eerste beeld van je achtergrond en je doelen. Tijdens het gesprek mag jij mij uiteraard ook alle nodige vragen stellen.

Na het gesprek zing je enkele songs / breng je enkele teksten voor mij.

  • Een (deel van een) song / tekst / presentatie waarvan je vindt dat het je goed ligt. Hier wil ik dus horen waar je comfortzone ligt en wat de mogelijkheden van je stem zijn.
  • Een (deel van een) song / tekst / presentatie waarvan je vindt dat het je werkpunt(en) illustreert. Bijvoorbeeld een noot die je niet haalt, een presentatie die niet comfortabel in je stem ligt,…

Lees zeker de praktische afspraken ivm hoe je de muziek meebrengt en dergelijke.

Als je het nodig acht, mag je me ook andere zaken laten horen: opwarm-routine, technische oefeningen die je goed liggen,…

Daarna gaan we aan de slag. Je krijg een stevige eerste les / coaching! Jij maakt kennis met mijn methode, ik krijg een duidelijker beeld van wat je nodig hebt.

Aan het einde van de sessie maken we samen de beslissing of we met elkaar in zee gaan.