Maak een afspraak

Prijs & meer info:
Stuur een mail naar sarah@singsing.be. Gelieve je in deze mail kort voor te stellen en je vragen neer te schrijven. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden en ook belangrijke info zoals de prijzen en mijn huidig aanbod meesturen. Vooral bij Gmail en Hotmail beland ik vaak in de spam folder, dus vergeet zeker niet om die te checken.

Na het eerste contact via mail plannen we een telefoongesprek in voor een eerste kennismaking, en het beantwoorden van verdere vragen. Ik zal je ook opbellen als ik geen antwoord op mijn mail krijg, omdat ik er dan van uitga dat ik in je spam beland ben. Vermeld dus zeker ook je telefoonnummer en wanneer ik je kan bellen in je mail.

Als je me op vrijdag of in een weekend mailt, is de kans groot dat ik je pas op maandag antwoord, tenzij het dringend is.

Privé boekingen zijn mogelijk in blokken van 1 of meerdere uren, enkel de intake sessie is verplicht 2 uren. We zoeken samen een formule die voor jou het beste werkt, er is geen enkele verplichting om regelmatig of op een vast moment afspraken in te plannen.

Als je met 2 personen samen een sessie boekt, boek je minstens 2 uur.

Lees zeker ook mijn Visie en de Praktische Afspraken.

Betalen:
Na je boeking zal je een betaallink ontvangen.

pexels-andrea-piacquadio-3762366-kopie-scaled-e1615107170331

Advertentie