Online Groepslessen

Skeptisch? Scroll naar beneden en lees de feedback van enkele deelnemers op online groepslessen. (Dankjewel! Ik geniet even veel van die lessen als jullie 🙏🗣🎶❤️)

Hier vind je tips over hoe je je best voorbereidt op online lessen. En een hilarisch filmpje 😉


“Heel goed! Ook al zit je niet IRL samen, je bent wel “samen”. Daar tegenover voelde ik me ook minder geremd dan in een IRL les, omdat ik “alleen” thuis was. Daardoor stapte ik makkelijker uit mijn comfortzone.”

“Ik had echt het idee dat we samen gezellig op les waren, terwijl we toch eigenlijk ook wel gezellig thuis waren.”

“Mijn beeld over een online cursus is veranderd. De live online groepslessen zijn een meerwaarde tov cursussen waarbij je enkel opdrachtjes moet insturen na het bekijken van een lesvideo”

“Sarahs aanpak is heel goed. Ze begeleidt de deelnemer om ZELF de oplossing te vinden. Geen voorgekauwde shit. To the point, constructief, niet afbreken (gebeurt vaak in een les),… Er wordt een viske gegooid, en je moet er zelf in bijten. Het wordt niet in je mond gelegd 😉 Sarah staat naast de leerling. Ze duwt / trekt ons niet over de lijn, ze gaat er samen met ons over. Daar leer je het meeste van. En op lange termijn kun je zo zelf zaken oplossen op momenten als Sarah er niet bij is.”

“Ik had heel veel bedenkingen vooraf – zonder de ervaring van de voorbije week zou ik waarschijnlijk nooit online les bij jou overwogen hebben. Nu dus wel. “

“Zeer leuk! “

“Duidelijk gestructureerd, veel visuele & auditieve hulpmiddelen. “

“Sarah is zeer toegankelijk, heb geen schrik om vragen te stellen.”

“Online lessen moeten volgens mij niet inboeten aan kwaliteit tov IRL”

“Het is zooo obvious dat je ervan houdt wat je doet. En dat is zooooo leuk om te zien, en geeft ook iedereen rond meer goesting.”

“Goed. De gebruikte zaken waren vlot en stabiel. “

“Zoom valt heel goed me, kwaliteit geluid en beeld was super.”

“De lengte van de sessies zijn ok, en de tijd besteed individueel ook wel.”

“Je hebt de dynamiek en energie gevoeld, dus daar moeten wij al niet meer over spreken. Ik vond het super.”

“Wat kan ik zeggen, ik vind je de max. You know your shit. Pardon my French. Maakt niet uit waarover de vraag gaat, je weet erop te antwoorden en je vindt indien nodig visuele help (slides) op 1-2-3. Je stelt iedereen op zijn gemak. Alles is ok.”