Voor Zangers

Privé Zangles

Als je nog nooit / niet zeer lang bewust met je stem omgegaan bent, dan volg je zangles. Samen met mij leer je voelen, luisteren, kijken naar je stem. Stap per stap leer je je instrument kennen en krijg je er controle over. We zoeken naar je identiteit als zanger(es). Het resultaat is dat je je verhaal, je intentie, je gevoel,… kunt uiten door middel van je eigen sound, op een gezonde manier.

Privé Vocal Coaching

Je bent reeds een gevorderde of professionele zanger(es). Je kent je stem, je hebt je identiteit, en je sound maakt je uniek. Vocal coaching stelt je in staat om je potentieel nòg meer te benutten. Samen gaan we op zoek naar manieren om je artistieke visie ten volle te kunnen beleven, op een gezonde manier. Ja, ook effecten zoals distortion, creaking, rattle e.d. kunnen op een gezonde manier gebruikt worden.

Het resultaat is dat je klinkt zoals jij wil, avond na avond, tijdens elk optreden, zonder heesheid. Je stem wordt zo flexibel en betrouwbaar, dat je in de opnamestudio met alle vertrouwen kunt experimenteren. Je technische basis is ingebouwd in je spiergeheugen, zodat je op het podium volledig voor je expressie, je muzikaliteit, het contact met het publiek kunt gaan. Je denkt op dat moment niet meer na over je techniek, maar ze is er wel. Je techniek staat ten dienste van jouw vocale persoonlijkheid.

Zingen is topsport, en topsporters werken hun hele carrière lang met een coach. Het werk van een vocal coach verschilt niet veel van dat van een sportcoach. Ready? Set, Go!

  • Als je dat nog niet gedaan hebt, dan neem je best eens mijn visie door.
  • De eerste privé afspraak is altijd een intake sessie. Daarna ga je verder met zangles of vocal coaching.
  • Lees zeker ook de praktische afspraken, zodat je weet wat er van jou verwacht wordt qua voorbereiding.
Advertentie